UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

KYOFF Şampiyonlar Balosu yapıldı

Uzun ve zorlu bir sezonun ardından Kyrenia Offroad Derneği, düzenlediği gece ile Offroad Ralli-Raid ve Offroad Ralli-Sprint şampiyonalarında dereceye giren sporcularını onurlandırdı

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 540

Geçtiğimiz Cumartesi günü Kyrenia Offroad Derneği’nin şampiyonlar balosu vardı. 2019 sezonunda KYOFF’un organize ettiği 2 şampiyonanın ödülleri verildi

Uyuşturucu tedavi merkezinin temeli ocak ayında atılacak

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Karaokçu, uyuşturucu bağımlıları ve yakınlarına müjdeli bir haber verdi:

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 892

“TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR MERKEZ OLACAK”… Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin arka kısmındaki araziye yapılacak olan Uyuşturucu İle Mücadele Merkezi’nin tam teşekküllü bir olacağını belirten Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, merkezde psikolojik destek verilebileceğini, rehabilitasyon çalışması yapmak için uygun ortam oluşturulacağını ve yoğun bakım için de elverişli şartların bulunacağını söyledi.

Mahalle Anneleri Projesi (MANNE) hayata geçiriliyor

Bağımlılık alanında, merkezi çalışmaların yanı sıra yerel mücadele çalışmalarının yapılması bağımlılığın önlenmesinde büyük önem taşımaktadır.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 521

Bağımlılık alanında, merkezi çalışmaların yanı sıra yerel mücadele çalışmalarının yapılması bağımlılığın önlenmesinde büyük önem taşımaktadır.

Başbakanlık  Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun bu çerçevede geliştirdiği Mahalle Anneleri Projesi (MANNE)  hayata geçiriliyor.

Eğitimde büyük adım

Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu bağımlılıkla mücadele konusunda “Manne projesi' hayata geçiriyor Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun bağımlılıkla mücadelede merkezi çalışmalarının yanı sıra, yerel mücadele çalışmaları yapılmasının öneminden yola çıkarak geliştirdiği Mahalle Anneleri Projesi (MANNE) hayata geçiriliyor.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 729

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun bağımlılıkla mücadelede merkezi çalışmalarının yanı sıra, yerel mücadele çalışmaları yapılmasının öneminden yola çıkarak geliştirdiği Mahalle Anneleri Projesi (MANNE) hayata geçiriliyor.

Prof Dr. Kültegin Ögel danışmanlığında yürütülecek Mahalle Anneleri Projesi (MANNE) ile eğitilmiş kadınların, mahallelerindeki diğer kadınları alkol uyuşturucu maddeler ve bağımlılık konusunda eğitmesi hedefleniyor.

RSS
First910111214161718Last

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Kategoriler

Back To Top