UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

Atatürk ilkokulu 3. Sınıf öğrencilerine yönelik Mutlu Çocuk Bilim Parkında etkinlik düzenlendi.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun çocuklara yönelik geliştirdiği “Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz Projesi” devam ediyor.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 838

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Lefkoşa Surlariçi’nde yaşayan çocuklara yönelik “Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz” sloganı ile Atatürk İlkokulu, Yaşama Sporla Bağlan Derneği, Dedezade Part Co, Dome ve İntergaz işbirliğinde bir etkinlik düzenlendi.

“Pozitif Okullar: Erken Çocukluktan Ergenliğe İyi Oluş Çalıştayı” düzenlendi

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi, Genel Ortaöğretim Dairesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi iş birliğinde hayata geçirilen Pozitif Okullar Projesi kapsamında “Pozitif Okullar Erken Çocukluktan Ergenliğe İyi Oluş Çalıştayı” Acapulco Hotel Kongre Merkezi’nde Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı katkılarıyla düzenlendi.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 901

Acapulco Hotel Kongre Merkezi’nde düzenlenen çalıtayın başında, Pozitif Okullar Projesi sorumlusu ve Çalıştay Başkanı Prof. Dr. Çağla Gür de yapılan araştırmalarla ilgili bir sunum yaptı. Gür’ün sunumu sonrası çalıştayın açılış töreninde, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Teyfide Tecel Hatipoğlu, Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun,  Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İçim Çağıner Kavuklu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Prof. Dr. Halil Nadiri, DP Milletvekili Serhat Akpınar ve Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu birer konuşma yaptı.

Atatürk ilkokulu çocuklarına yönelik 1 Haziran "Dünya Çocuk Günü Etkinliği" düzenlendi

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun çocuklara yönelik geliştirdiği “Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz Projesi” devam ediyor.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 908

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Lefkoşa Surlariçi’nde yaşayan çocuklara yönelik olarak “Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz” sloganı ile Başbakanlık Denetleme Kurulu, Atatürk İlkokulu, Yaşama Sporla Bağlan Derneği, Dedezade Part Co, Dome ve İntergaz işbirliğinde bir etkinlik düzenlendi.

“YAŞAM ÖĞRENDİKÇE GÜZEL KANTARA KAMPI”

BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU’NUN “YAŞAM ÖĞRENDİKÇE GÜZEL” PROJESİ DEVAM EDİYOR

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 926

KOMİSYONUN DESTEK PROGRAMINDA YER ALAN ÇOCUKLARMİZ İÇİN DÜZENLENEN “YAŞAM ÖĞRENDİKÇE GÜZEL KANTARA KAMPI” TAMAMLANDI
 

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun, önleme çalışmaları çerçevesinde, Lefkoşa Bölgesi’nde yaşayan çocuklara yönelik geliştirdiği “Yaşam Öğrendikçe Güzel” Projesi çalışmaları devam ediyor.
 

Yamaçparaşütü Dünya Hedef Kupası (ParaglidingAccuracy World Cup) liginde zirveye yerleşti.

Almanya’da birinci sıraya kadar çıkarak KKTC’ye geri dönüyor.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 880

KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun desteği ile, Kıbrıs Alternatif  Sporlar Derneği ve  KKTC Yamaç Paraşütü Milli Takımı sporcularımız,“North Cyprus”  ismi ile katıldığı Yamaçparaşütü Dünya Hedef Kupası (ParaglidingAccuracy World Cup) liginde zirveye yerleşti.

RSS
1345678910Last

«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Kategoriler

Back To Top