UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

Gardiyanlara eğitim

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, İçişleri Bakanlığı ile işbirliği içinde, Merkezi Cezaevi’nde göreve başlayan 34 gardiyana uyuşturucu bağımlılığı konusunda eğitim veriyor.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 776

5 gün sürecek eğitim boyunca Başbakanlık Uyuşturucu İle Mücadele Başkanı Hasan Karaokçu,Eğitim Sorumlusu Gülcem Sala Razı,Uzman Psikolog Sevil Hançerli ve Madde Bağımlıları Danışmanı Teyfide Tremeşeli,gardiyanlara bağımlılık, bağımlılara nasıl yaklaşılması gerektiği gibi konularda bilgi verecek.

Triple-P hayata geçirildi

Başbakanlık Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu, eğitim çalışmaları çerçevesindeki Triple-P Olumlu Anne Babalık Programı’nın tanıtım toplantısını dün gerçekleştirdi.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 706

Başbakanlık Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu ile Hümanist-Büro ile işbirliğinde uzun zamandır hazırlıkları yapılan Triple-P Olumlu Anne Babalık Programı’na, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ve Girne Belediyesi destek veriyor.Başbakanlık Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu ile Hümanist-Büro ile işbirliğinde uzun zamandır hazırlıkları yapılan Triple-P Olumlu Anne Babalık Programı’na, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ve Girne Belediyesi destek veriyor.

RSS

«Mart 2019»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25
73940

HENTBOLUN “TUT ELİMİ” ÇOCUKLARI EĞİTİLİYOR

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından başlatılan ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde hayata geçirilen Tut Elimi Projesi kapsamında Lefkoşa Surlariçi bölgesindeki ilkokul 3üncü sınıf çocuklarına yönelik hentbol eğitimi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Devamı
262728123
4
74592

"Maksimum Sanat Minimum Risk Maraş" adlı sergi bugün açılıyor

Başbakanlık, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Gazimağusa Kaymakamlığı ve Gazimağusa Belediyesi ile Sanat Terapi ve Kişisel Gelişim Merkezi işbirliğinde Maraş bölgesinde okuyan ilkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Maksimum Sanat Minimum Risk Sanat Kampı” sergisi bugün açılıyor.

Devamı
567
74946

Süper kupada sıra kadınlarda

MAÇ SAAT 18.00’DE

Hentbol Kadınlar Süper Kupa finalinde Yakın Doğu Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi takımları karşı karşıya gelecek. Maç saat 18.00’de oynanacak

KKTC Hentbol Federasyonu ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu İşbirliğinde gerçekleşecek olan Kadınlar Süper Kupa finali bu akşam oynanacak.
Yakın Doğu Üniversitesi RA25 Spor Salonu’nda oynanacak Kadınlar Süper Kupa finalinde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ-DİGEM) takımları karşı karşıya gelecek.

Devamı
8910
75281

Komisyon’dan 3 ayrı etkinlik

Bu çerçevede yarın üç ayrı etkinlik düzenleniyor.  Hümanist-Büro  ile işbirliğinde  uzun zamandır hazırlıkları yapılan Triple P Olumlu Anne Babalık Programı hayata geçirilecek.

Devamı
11121314
75652

Gardiyan eğitimleri tamamlandı, sertifikalar yarın veriliyor

Başbakanlık Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu'nun  İçişleri Bakanlığı'na bağlı Merkezi Cezaevi'ne yeni alınan 33 gardiyana yönelik olarak   hafta başında başlattığı Bağımlılık Farkındalık Eğitimi yarın tamamlanıyor.

Devamı
151617
18192021222324
2526272829
76973

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu’nun “Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz” Projesi Devam Ediyor

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun “çocuklar, gençleri ve toplumumuzun geleceğini olumsuz etkileyen risklerin göğüslemesi”  adına geliştirdiği  “Kişisel Gelişim Seferberliği”  çerçevesinde  hayata geçirdiği  “Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz”  Projesi devam ediyor.

Devamı
3031
12
77262

Değirmenlik bölgesi ilkokullarında eğitimler başladı

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun “çocuklar, gençleri ve toplumumuzun geleceğini olumsuz etkileyen risklerin göğüslemesi”  adına geliştirdiği  “Kişisel Gelişim Seferberliği”  çerçevesinde  hayata geçirdiği  “Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz”  Projesi’ devam ediyor.

 

Projenin bir ayağı olan “Sevgi Atölyeleri” çalışmalarına  Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı , Değirmenlik Belediyesi  ve Kişisel Gelişim Merkezi MyEDUCO ile işbirliğinde  sürüyor..

 

“Mutlu çocuk, mutlu toplum” ilkesi ile  Beden Dili ve İletişim Uzmanı Riccon İlhan Doğan ile Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Marziye İlhan tarafından verilen eğitimler Değirmenlik İlkokulu ve Minareliköy İlkokulu’nda sürdürüldü.

 

Minarliköy İlkokuly öğrencilerine yönelik yapılan eğitim çalışmasını Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu da izledi.

Devamı
34567

Kategoriler

Back To Top