UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

BAŞBAKAN ERSİN TATAR, BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE MEDYA VE İLETİŞİMİN ROLÜ ÇALIŞTAYININ AÇILIŞINA KATILDI

BAŞBAKAN ERSİN TATAR: "BU UYUŞTURUCU İLLETİNDEN KURTULMAK İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELE VERMELİYİZ"

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 574

“BU KÜÇÜK ÜLKEDE BU İLLETLE MÜCADELE DAHA KOLAY OLMALI"

"SİGARA RAKAMLARI DA BENİ ÜRKÜTTÜ. DÜNYA ORTALAMASININ ÜZERİNDEYİZ. VAZGEÇİN, BIRAKIN BU SİGARAYI"

“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE MEDYA VE İLETİŞİMİN ROLÜ ÇALIŞTAYI”NDA İLK GÜN TAMAMLANDI

ÇALIŞTAYIN AÇILIŞ PANELİNDE KKTC VE TÜRKİYE’DEN KONUŞMACILAR SUNUM YAPTI, ÖĞLEDEN SONRA ÇALIŞMA MASALARINDA KONULAR TARTIŞILDI

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 671

Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu’nun “Bilinçli Medya, Bilinçli Toplum” sloganıyla düzenlediği “Bağımlılıkla Mücadelede Medya ve İletişimin Rolü Çalıştayı”nda ilk gün tamamlandı.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE MEDYA VE İLETİŞİMİN ROLÜ ÇALIŞTAYI...

KARAOKÇU: "BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRMELİYİZ"

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 861

ÇAKICI: “DENEME YAŞI ARAŞTIRMALARINDA İLKOKULLARDA SON SINIFLARDA UYUŞTURUCU KULLANIMI SON 4 YILDA 2 KATTAN FAZLA ARTTI”
İLHAN: “UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI BİR HALK SAĞLIĞI SORUNU…MEDYAYA BÜYÜK İHTİYAÇ VAR”
PİLLİ: “POLİSİYE TEDBİRLER MÜCADELEDE YETERLİ DEĞİL, HEP BİRLİKTE ORTAK SORUMLULUK TAŞIMAK GEREK. UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYİ İLK SIRAYA ALDIK”
BAYBARS: “BU MÜCADELEDE MEDYADA SORUNLU DEĞİL SORUMLU DİLE İHTİYAÇ VAR”
ÇAVUŞOĞLU: “RAKAMLAR ÜRKÜTÜCÜ… HERŞEYİN EĞİTİMDEN GEÇTİĞİNİ SÖYLÜYORUZ AMA EĞİTİM YANINDA AİLE YAPISI DA SAĞLAM TUTULMALI”

“YAŞAMA SPORLA BAĞLAN YÜZME YARIŞMASI”

Başbakan Ersin Tatar, Su Sporları Federasyonu ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komsiyonu’nun birlikte düzenlediği “Yaşama Sporla Bağlan Yüzme Yarışması”nda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 632

Başbakan Tatar, “Organizasyonu gerçekleştirenleri, anneleri ve babaları bu kadar özen gösterdikleri için tebrik ediyorum. Bütün bunlar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, Kıbrıs Türk halkı adına imkanlarını zorlayarak bu güzellikleri ortaya çıkarabileceğini ve kendi insanına sahip çıktığını gösteriyor. Engel herkesin başına gelebilir. Bu çocuklarımız da diğerleri gibi spor yapmak isteyebilir. Böylesi bir güzelliğin paylaşılması elbette tüm ilgili kişilerin katkısı ile gerçekleşmiştir” dedi.

BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU TARAFINDAN “DOĞAYI HİSSET” SLOGANIYLA, SAĞLIKLI YAŞAM VE BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, “Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Haftası” dolayısıyla etkinlikler düzenledi.

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu 0 643

“26 Haziran-30 Haziran Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Haftası” kapsamında  dün akşam Alsancak Milli Parkı’nda, ”Doğayı Hisset” sloganıyla, sağlıklı yaşam ve bağımlılıklarla mücadeleye farkındalık  etkinliği  düzenlendi

RSS
First2324252628303132Last

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Kategoriler

Back To Top