UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

Sevgi ve dostluklarını pekiştirdiler

Sevgi ve dostluklarını pekiştirdiler

Uyuşturucu ile Mücadele Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Yaşam Öğrendikçe Güzel” sloganı ile düzenlediği etkinliğe katılan çocuklar sevgilerini ve dostluklarını güzelliklerle pekiştirdiler.

 Burada çocuklara binicilik sporu ve at sevgisinin önemi üzerinde eğitim verildi ve ardından atlara gezinti yapıldı.

İskele Royal Riding Club’daki etkinliğin ardından geziye katılan çocuklar Tatlısu Belediyesi’nin konuğu oldular.

Tatlısu Belediyesi’ne ait Zambak Tatil Köyü’nün tesislerine giden çocuklar burada yedikleri öğle yemeğinin ardından denize girdiler. Ardından deniz voleybolu ve hentbol yarışmaları düzenlendi.

Yarışmaları kazanan takımlara ödülleri Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu tarafından takdim edildi. Karaokçu etkinliğe katkılarından dolayı Başkan Oran’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

HAYRİ ORÇAN

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan burada yaptığı konuşmada, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun düzenlediği Uyuşturucuyla Mücadele Haftası’ndaki “Yaşam

Öğrendikçe Güzel” etkinliğine sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çocukların yarışmalardaki mutlulukları ve sevinçlerinin kendisini çok etkilediğine işaret eden Orçan, “Tüm çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Belediye olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da bu tür etkinliklere paydaş olmaya devam edeceğiz. Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’na da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

HASAN KARAOKÇU

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu da Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan’ave  her zaman yanlarında olan Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığına, uyuşturucuyla mücadele etkinliklerine verdiği gönülden destekten  dolayı teşekkür etti.

İçlerindeki sevgiyi ve güzellikleri güçlendirdikleri oranda çocukları her türlü risklerden uzak tutabileceklerinin bilincinde olduklarına  işaret eden Karaokçu, çalışmalarını bu bilinçle sürdürdüklerini vurguladı. Karaokçu, etkinliğe katılan tüm çocuklar ve ailelerine de teşekkürlerini sundu.

Previous Article “Yollarda Değil Parkurlarda Hız”
Next Article BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KOMİSYONU “3. UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE HAFTASI 2017” ETKİNLİKLERİ
Print
625

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Kategoriler

Back To Top