UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

“Mutlu Bir Çocukluk İçin El Ele”

“Mutlu Bir Çocukluk İçin El Ele”

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun “Mutlu Bir Çocukluk İçin El Ele” sloganı ile Surlariçi’ nde yaşayan çocuklara yönelik olarak düzenlediği etkinliğe yüzlerce kişi katıldı

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Başbakanlığa Bağlı Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Spor Dairesi’nin işbirliğinde,  Afrodizyak Organizasyon ve kurum ve kuruluşların  büyük desteği ile  yeni yıl öncesi “Mutlu Bir Çocuk İçin El Ele” sloganı ile  Lefkoşa Surlariçi ve bölge çocuklarına yönelik etkinlik düzenledi.

“Çocuklarla Mutlu Bir Gün”  temasıyla Afrodizyak  Organizasyon tarafından planlanan etkinlik, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 24 Aralık 2017  tarihinde gerçekleştirildi.

Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlik çocukların en fazla sevdiği şey olan yüz boyama ile başladı. Ardından YDÜ Sanat Kulübü Başkanı Ruşen Mert Amanat ve ekibinin Hacivat ve Karagöz yanında  Meddah, Palyaço, ve Noel Baba gösterileriyle hem eğlenen hem de öğrenen çocuklar, daha sonra Konfeti Müzik Grubu,  Eminegül Aygünler ve konserleriyle  coştular.

Saat 13.00’te başlayıp, 17.00’ye kadar süren etkinlik öncesinde, içerisinde ve sonrasında çocuklar ve ailelere Kumanya ikramı yapıldı.

Gerek etkinlik sırasında düzenlenen yarışmalarda, gerekse günün sonunda ise tüm çocuklara kurumlar tarafından bağışlanan hediyeler takdim edildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu  ve Komisyon üyesi Uzman Psikolog Serap Safer de etkinliğe katılarak çocuklar ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

Surlariçi muhtarları, çocuklara mutlu bir Pazar geçirmelerine olanak sağlayacak imkanlar yaratmasından dolayı Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ve Afrodizyak Organizasyon Direktörü Umut Madenoğlu’na teşekkürlerini sunarak bu tür etkinliklerin devamını diledi.  

Etkinlik sonrası Surlariçi’nde yaşayan ihtiyaçlı ailelere gıda yardımı da yapıldı.  

HASAN KARAOKÇU

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, yaptığı konuşmada, uyuşturucu ile mücadele konusunda başlattıkları mücadeleyi her yönü ile yükseltme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Ekonomik gelişmişlik yanında kişisel gelişmişliğin de çok  önemli olduğuna işaret eden Karaokçu, bu nedenle Kişisel Gelişim  Seferberliği ve “Madde Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi Projesi’ni eş zamanlı olarak yürütmekte olduklarını  vurguladı.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun, Lefkoşa Surlariçi’nde  gerek madde bağımlılığı sorunu yaşayan çocuklar ve aileleri, gerekse risk altındaki çocukların eğitimi ve gelişimine en fazla katkı sağlayan kuruluş olduğuna işaret eden Karaokçu,“Bu kez Surlariçi’nde yaşayan ailelerin çocukları ile birlikte güzel bir gün geçirmelerine olanak sağlamak amacıyla “Mutlu Bir Çocuk İçin El Ele” sloganı ile bir etkinlik düzenledik” dedi.

 “Dini, dili, ırkı ve nereden geldiği ayrımı yapmadan bu çalışmaları yürütüyoruz” diyen Karaokçu, “Geleceğimiz olan çocuklara herkes destek olmalıdır” ifadelerini kulandı.

DESTEK VERENLER

“Mutlu Bir Çocuk İçin El Ele” etkinliğine malzeme, gıda yardımı ve hediye olarak  Tangör Özgürgün, Merit Cyrstal  Cove, GAÜ Serim Company,  Konserleriyle, Konfeti Müzik Grubu ve Eminegül Aygünler, Kırmızıgil Süt Ürünleri, Ada Et & Et Ürünleri, Yücener Cypro Chips, KOOP Süt; Yıldız Garaj, Başman Group, Cookies, Mamülcüoğlu Pastanesi, Meriç Süt Ürünleri, Evsu, Çimdir Ticaret Limited  destek verdi.

Previous Article KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM SEFERBERLİĞİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Next Article KTSYD Hentbol Kupası sahiplerini buldu
Print
608

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Kategoriler

Back To Top