UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU “BAĞIMLILIKLARDA FARKINDALIK EĞİTİMİ”

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU “BAĞIMLILIKLARDA FARKINDALIK EĞİTİMİ”

SOS ÇOCUK KÖYÜNDE EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYALA TAMAMLAYAN UZMANLAR İLE ANNE TEYZELERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

AKARSU “BÖYLE BİR EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILMAKTAN GURUR DUYDUK”

 

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, madde bağımlılığına yönelik önleme çalışmaları çerçevesinde  hazırladığı  “Bağımlılıklarda Farkındalık Eğitimi” ne katılan SOS Çocuk Köyü uzmanları ile anne ve teyzelere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

 

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Eğitimciler Dr. Gülcem Sala Razı, Klinik Psikolog Eşmen Tatlıclı, Psikolog Danışmanlar Teyfide Tecel  Hatipoğlu, ve Aysel Çeliktaşlılar ile SOS Çocukköyü Müdürü Ahmet   Akarsu ve eğitime katılanların hazır bulunduğu  tören Kamu-Sen toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara belgeleri takdim edildi.

 

HASAN KARAOKÇU

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, törende yaptığı konuşmada,  Komisyon olarak  madde bağımlılığına yönelik olarak toplumun eğitim, bilinç ve farkındalık düzeyinin yükseltilmesine büyük önem vermekte olduğunu söyledi.

Bu çerçevede kurumlara ve uzmanlara yönelik olarak hazırlanan “Bağımlılıklarda Farkındalık Eğitimi”nin ilk adımını SOS Çocukköyü’nde attıklarını ve başarılı bir sürecin ardından uzmanlar ile anne ve teyzelerin eğitimlerini başarı ile tamamladıklarını vurguladı.

 

SOS Çocukköyü’nün çok önemli görevler üstlendiğini, oradaki personelin de çok özverili ve  kutsal görevler yürüttüklerinin bilincinde olduklarını ifade eden Karaokçu, SOS Çocuk Köyü Yönetimi’ne bağımlılıkla mücadeleye gösterdikleri duyarlılık ve işbirliği anlayışı nedeniyle teşekkür etti.

 

Karaokçu, SOS Çocukköyü’nün ardından bir çok kuruma “Bğımlılıklarda Farkındalık Eğitimi”ni vermeye başladıklarını vurgulayan Karaokçu  “Eğitim ve bilinçlendirme mücadelemizde en güçlü silahımız olacak” dedi.

 

AHMET AKARSU

SOS Çocukköyü Derneği Köy Müdürü Ahmet Akarsu da yaptığı konuşmada uyuşturucu sorununun tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir sorun olduğunu buna karlı duyarsız kalınamayacağını söyledi.

 

SOS Çocukköyü olarak görev yapan uzmanlar ile  görev yapan anne ve teyzelerin çok verimli bir eğitimden geçtiklerini ifade eden Akarsu, böylesi bir programa dahil olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

 

Akarsu,  Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve eğitmenlerine teşekkür etti ve  Komisyon’la işbirliklerini bundan sonraki dönemde de sürdüreceklerini vurguladı.

Previous Article UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU’NDAN KURUMLARA “BAĞIMLILIKLARDA FARKINDALIK” EĞİTİMİ
Next Article “BOŞ DEĞİL HOŞ TATİL” başlıyor. 05-10 Şubat 2017
Print
599

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Kategoriler

Back To Top