UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

“Güzellikleri Yaşa ve Yaşat”

“Güzellikleri Yaşa ve Yaşat”

31. Mİss Kuzey Kıbrıs Güzellik ve 20. Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları “Güzellikleri Yaşa ve Yaşat” sloganı ile uyuşturucuyla mücadelede farkındalık için gerçekleştirildi.

BASIN TOPLANTISI

Yarışma öncesi  Girne  Arkın The Colony Otel’de basın toplantısı düzenlendi.,

KARAOKÇU

Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu da, komisyonun uyuşturucuyla mücadele konusunda yaptığı çalışmalara değinerek, uyuşturucunun ülkedeki en büyük sorunlardan biri olduğunu vurguladı.

Komisyon olarak, uyuşturucuyla mücadelede farkındalığı arttırmak ve toplumsal birlikteliği sağlamak için birçok etkinliğe imza attıklarını anımsatan Karaokçu, güzellikleri yaşa ve yaşat sloganıyla gerçekleşecek 31. Miss Kuzey Kıbrıs Yarışması'nın himayelerinde gerçekleşecek olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

BÜLENT GÜNKUT

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması Kurucu Başkanı ve Günkut Ajans Direktörü Bülent Günkut, “anlamlı ve amaçlı güzellik misyonuyla sadece bir güzellik yarışması olarak değil, bir sosyal sorumluluk projesi “ olarak düzenlenen  organizasyonun bu yıl “Güzellikleri Yaşa ve Yaşat” temasıyla  gerçekleşeceğini ifade etti.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde gerçekleşecek Miss Kuzey Kıbrıs 2017 yarışmasında, finalistlerin,  uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalık  ve bilinci arttırmak için yola çıkacağını kaydeden Günkut,yarışma ve kamp sürecinde finalistlerin  kamu spotları ve farklı projelerle bu mücadeleye katkı koyacağını anlattı.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayesinde, Girne Ada Lions Kulübü katkılarıyla gerçekleşecek Bay Kuzey Kıbrıs yarışmasından elde edilecek gelirin tümünün ise Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bırakılacağını dile getiren Günkut, yarışmanın konaklama sponsorluğunu da The Arkın Colony Otel’in üstlendiğini söyledi.

28 Temmuz Cuma gecesi Arkın The Colony Otel’de yer alacak yarışmanın, BRTK tarafından canlı yayımlanacağını ifade eden Günkut, organizasyona katkı koyan herkese teşekkür etti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği  Genel Sekreteri Şerif Özhür, Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması’nın 20 yıldır dernek himayesinde gerçekleştiğini anımsatarak, amaçlarının toplumun kanayan yarası olan kanser hastalığıyla ilgili gençlerde ve toplumda farkındalık bilinç yaratmak olduğunu söyledi.

Arkın Colony Otel Genel Müdürü Halil Bardak, Arkın Grup olarak bu yıl bir kez daha böyle anlamlı ve amaçlı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, organizasyonun gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.

Girne Ada Lions Kulübü Derneği Başkanı Gülten Hastunç ise kulüp olarak tüm geliri KHYD’ne bırakılacak Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması'na sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu organizasyonun 2 yıldır kulübün marka aktivitesi olduğunu kaydetti.

 

Finalist gençler yarışma öncesi devlet ve hükümet yetkililerine neaket ziyaretleri gerçekleştirdiler.

 

DERECEYE GİRENLER

28 Temmuz akşamı büyük bir başarı ve heyecanla yarışmalarda Kuzey Kıbrıs’ta birinciliği Fulya Tilki, Bay Kuzey Kıbrıs’ta ise birinciliği Şemsi Yıldırım elde etti.

KKTC  Turizm  ve Çevre Bakanı  Fikri Ataoğlu,  Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve eşi Sevil Karaokçu, GaziMağusa Kaymakamı  Dürdane Acı   , KKTC  Başbakanı Hüseyin Özgürgün 'ün  anne  ve babası  da   Taç Giyme  Gala Gecesinin  birbirinden  seçkin  davetlileri arasında  oldular.

Güzellikleri  Yaşa ve Yaşat  temasında   bu yıl,KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu  himayelerinde  31. kez gerçekleşen bir Kıbrıs  ada efsanesi güzellik  yarışması  olan Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması 2017    ve  adamızın  en uzun soluklu  sosyal  sorumluluk projesi olan Kanser Hastalarına  Yardım Derneği  himayelerinde  20. kez gerçekleşen   Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu olan yarışmalar,Kurucu  Başkan Bülent Günkut  yönetiminde,BRT den canlı yayınla ,geçtiğimiz  Cuma akşamı Girne - Arkın Colony Hotel konaklama  sponsorluğunda, TheGarden da  yaklaşık  2,5  saat  süren muhteşem bir görsel gala  ile sonuçlandı. 

Beş yüz  dolayında  davetlinin  izlediği  2017   finalinde,  2  farklı  yarışma  tek  koreografide alkışlarla   final yaptı..

Baylar finalinde oldukça  iddialı finalistler  arasındaki  dağılım şöyle oldu:

Bay Kuzey Kıbrıs  2017    Şemsi  Yıldırım  (6 numara)

2. Ahmet Gargı(3 numara)

3. Mehmet Baykent( 10 numara) ilk  3  dereceyi paylaşırken    eğitim  bursları  yanında   toplam  10 bin Türk Lirası  nakit  ödülü  de kazandılar.

Bay Kuzey  Kıbrıs 4.   Kaan Cingöz   ( 8 numara)

5.   Ekrem İltuş(4 numara) gecenin  başarı   tablosunda  yer aldılar.

Emine Uçaner (1 numara) Dostluk Güzeli  seçilirken, Ayhan Gazioğlu ( 3 numara) Miss  Arkın Colony  olarak taçlandılar.

Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması    Taç giyme  töreninde ise

MıssKuzey Kıbrıs  2017 Güzellik Kraliçesi  Fulya   Tilki  ( 2 numara)

2.  GüzelVladaKıraner( 10 numara)

3.   GüzelSemra  Köroğlu( 9 numara)

Eğitim    bursları ile birlikte toplam  10 bin Türk Lirası  nakit ödülü de kazandılar.

Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Kraliçesi   4. Güzeli    Yağmur Arslan    ( 8 numara)

Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Kraliçesi   5.  Zehra İmren    ( 7 numara)   büyük    finalde   altın beşe   isimlerini  yazdıran  güzellerden  oldular.

Previous Article “Sevgi Mağarası” ölümsüzleştirildi
Next Article Uyuşturucuyla mücadelede güçbirliği
Print
636

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Kategoriler

Back To Top