UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun Organize Ettiği “Maksimum Sanat Minimum Risk Şubat Tatili Sanat Kampı”na Katılan Öğrencilere Katılım Belgeleri Düzenlenen Törenle Verildi.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun Organize Ettiği “Maksimum Sanat Minimum Risk Şubat Tatili Sanat Kampı”na Katılan Öğrencilere Katılım Belgeleri Düzenlenen Törenle Verildi.

Törene Başbakan Tufan Erhürman ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, Sağlık Bakanı Filiz Besim, Halkın Partisi Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, TC Lefkoşa Büyükelçiliği Müsteşarı Yasemin İpek Öztürk, Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçâlp, Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Komisyon Eğitim Sorumlusu Dr. Gülcem Sala Razı, “Art Terapi” Direktörü Bahar Çıralı ile diğer yetkililer, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Başbakan Tufan Erhürman , çocuklara seslenerek, “çok güzel şeyler yaptınız, biz de beğendik, harikasınız, ellerinize sağlık” dedi.

Çocuklara fırsat verildiği takdirde neler yapabileceklerini gösterdiklerini kaydeden Başbakan Erhürman, ailelere teşekkür ederek, çocuklara “artık biz büyük bir aileyiz, sizler artık bizim de çocuklarımızsınız, artık bugünden itibaren kardeşiz” diye konuştu.

Daha sonra kampa katılan çocuklar Başbakan Erhürman’ın eşi Nilden Erhürman’a çiçek takdim etti. Nilden Erhürman da çocuklara “Sanatı hayatlarının bir parçası haline getirmeleri ve hiçbir zaman bırakmamaları” tavsiyesinde bulundu.

Daha sonra katılım belgeleri Başbakan Tufan Erhürman, Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit, Sağlık Bakanı Filiz Besim, HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu tarafından verildi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Serginin açılışının yapılması, gezilmesi ve kokteylle etkinlik sona erdi.

Previous Article Maksimum Sanat Minimum Risk Sanat Kampı Sergisi’ne Tüm Halkımız Davetlidir
Next Article 2. Dönem Eğitim Seferberliği Arp Terapi, Çağlayan İlkokulunda Başladı
Print
535

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Kategoriler

Back To Top