UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

KLASİKÇİLERDEN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU ÇALIŞMALARINA ANLAMLI DESTEK

KLASİKÇİLERDEN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU ÇALIŞMALARINA ANLAMLI DESTEK

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun önleme çalışmaları çerçevesinde, özellikle Lefkoşa Surlariçi’nde risk altında bulunan 7-11 yaş arası çocuklara yönelik olarak
Geliştirdiği proje çerçevesinde Kıbrıs Klasik Otomobil Derneği ile işbirliği halinde
“Çocuklarımızı Risklerden Korumaya Hazırız” sloganı düzenlediği “8. Tekerlekler Cirilensin Otomobil Gezisi” dün gerçekleştirildi.

Kıbrıs Klasik Otomobil Derneği’nin sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun çalışmalarına destek vermek, hem de geliri çocuklara kalacak olan “Maksimum Sanat Minimum Risk” Projesinde üretilen ürünlerin satışına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinlik yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Pekur LTD’in sponsorluğunda yapılan farkındalık etkinliğine , 1947 ile 1980 yapım yılı arasındaki 100’ün üzerindeki klasik otomobil katıldı.

Klasikçiler Lefkoşa’dan konvoy halinde hareket ederken “Maksimum Sanat Minimum Risk” etkinliğine katılan 30 çocuk “Nostalgia Bus” yazılı eski model tarihi bir otobüsle konvoydaki yerini aldı.

Toplu halde Gazimağusa’ya gidildikten sonra Namık Kemal Meydanı’nda klasik arabalar yanında “Maksimum Sanat Minimum Risk” Projesi çerçevesinde risk altındaki çocukların ürettiği resimler de sergilendi. Geliri tamamen çocuklara kalacak olan resimlerin satışına yerli halk yanında turistler de ilgi gösterdi.

BURÇİN ALİUSTA
Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Burçin Aliusta , dernek olarak 2018 yılının ilk etkinliğini sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile işbirliğinde risk altındaki çocuklara destek amacıyla gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile işbirliklerini gerek eğitim, gerekse çeşitli etkinliklerle bundan sonra da sürdüreceklerine işaret eden Aliusta, risk altındaki çocukları koruma çalışmalarına her örgütün destek vermesi gerektiğine dikkat çekti.

HASAN KARAOKÇU
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Lefkoşa Surlariçi’nde yaşayan çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdikleri proje çalışmalarına “Çocuklarımızı Risklerden Korumaya Hazırız” sloganı ile destek veren, Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Burçin Aliusta, yönetim kurulu üyeleri ve kakı koyan herkese teşekkür etti.

Çalışmalarına artan destekten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Karaokçu, Başbakan Tufan Erhürman’ın da Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun çalışmalarına verdiği büyük desteğin kendilerine güçlü motivasyon sağlamakta olduğunu altını çizdi.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Burçin Aliusta , etkinlik sonucunda Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nu temsilen Komisyona gönüllü destek veren Umut Madenoğlu’na plaket takdim etti.

Previous Article UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU İLE KIBRIS TÜRK KLASİK OTOMOBİL DERNEĞİ ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.
Next Article Kıbrıs Klasik Otomobil Derneği’nin Sosyal Sorumluluk Anlayışı Çerçevesinde, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun Çalışmalarına Destek Verdi
Print
659

«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Kategoriler

Back To Top