UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

"Gençleri Sanata Teşvik Konserleri"

"Gençleri Sanata Teşvik Konserleri"

Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Gerçekleştirilecek Olan "Gençleri Sanata Teşvik Konserleri" İle İlgili Olarak Basına Bilgi Verdi

Bir grup genç cuma akşamı Büyük Han’da verecekleri konserle, uyuşturucuyla mücadeleye katkıda bulunacak; gençleri uyuşturucudan uzak durmaya, sanat ve sporla uğraşmaya çağıracak.

Gençleri Sanata Teşvik Konserlerinin 5’incisi , 9 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Lefkoşa Büyük Han’da yer alacak.

Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu’nun desteğiyle Afrodizyak Organizasyon tarafından düzenlenen etkinliğe, Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Near East Bank ve Coca Cola da sponsor olarak destek veriyor.

Konserle ilgili bugün Başbakanlık toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında, Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ile Afrodizyak Organizasyon yetkilileri basına bilgi verdi; konser verecek gençler de çalışmalarını ve düşüncelerini anlattı.

KARAOKÇU: “HEDEF FARKINDALIK”

Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, komisyonun uyuşturucuya karşı farkındalığı artırmak ve bilinç düzeyini yükselterek gençleri sanat ve spora teşvik etmek için çalışmalar yaptığını; sosyal sorumluluk projelerine de destek verdiklerini vurguladı.

Hafta sonu düzenlenen “Ardalar Ölmesin” etkinliğinin çok güzel ve başarılı geçtiğini kaydeden Karaokçu, cuma akşamı da Büyük Han’da yer alacak konserle birbirinden yetenekli gençlerin kamuoyuna mesaj vereceğini söyledi.

“KATILAN HER GENÇ MÜCADELENİN ÖNDERİ”

Karaokçu, gençlerin sanat, spor ve diğer yararlı etkinliklere ilgisini artırarak uyuşturucudan uzak tutmak istediklerini vurgulayarak “Bu tür etkinliklere katılan her genci, uyuşturucuyla mücadelemizin önderi olarak görüyorum.  Bu gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Afrodizyak Organizasyon Direktörü Umut Madenoğlu, gençleri sanata teşvik etmek için başlattıkları konser dizisinin on ailenin katılımıyla sürdüğünü, aralarında artık ülkede yaşayan yabancıların da yer aldığını belirterek, tüm çocukları ve ailelerini sanata teşvik etmek için çalıştıklarını anlattı.

Afrodizyak Organizasyon yetkililerinden Emrah Çatal da, “Çocuklarımızın mutluluk ve özgüvenlerinin artması bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Bu yolu yürüdükçe mutluluğumuz artıyor” dedi.

Çatal, sanatla uğraşan gençlerin daha mutlu olduğuna ve kötü alışkanlıklardan uzak durduklarına inandığını söyledi. Emrah Çatal, Facebook’taki “gençleri sanata teşvik konserleri” sayfasından kendilerine ulaşılabileceğini de belirterek, müzikle ilgilenen tüm gençleri kendileriyle iletişim kurmaya davet etti.

Konsere katılacak ülkedeki Rus genç ve çocukların eğitmenlerinden Nicole, böylesi bir etkinlikte yer almaktan çok mutlu olduklarını, cuma akşamı şarkılar söyleyerek eğleneceklerini vurguladı.

Cuma akşamki konserde, vokalde Hande Çatal, Süleyman Gündüz, Eminegül Aygünler, Süreyya Üzgüner, Anastasya Akbalık, Durul Özbek ve Grup Konfeti; gitarda da Arif Miralay ile Baran Mutluyakalı yer alacak.
Basın toplantısında söz alan gençler, müzikle uğraşmaktan duydukları mutluluğu ifade etti, bugüne dek güzel etkinliklerde yer aldıklarını, hem yeni dostlar edindiklerini, hem de özgüvenlerinin geliştiğini söyledi.

Gençler, uyuşturucuyla mücadele kapsamında verecekleri konser için herkesi cuma akşamı saat 20.00’de Büyük Han’a davet etti.

Previous Article “Ardalar Ölmesin - 2. Uluslararası Kite Surf” Etkinliği
Next Article "Şehre Meydan Oku"
Print
1522

«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Kategoriler

Back To Top