UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

DÜNYA HEDEF KUPASI ALANYA  ETABINI BİRİNCİ OLARAK BİTİREN YAMAÇ PARAŞÜTÜ EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

DÜNYA HEDEF KUPASI ALANYA ETABINI BİRİNCİ OLARAK BİTİREN YAMAÇ PARAŞÜTÜ EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

DÜNYA HEDEF KUPASI ALANYA  ETABINI BİRİNCİ OLARAK BİTİREN YAMAÇ PARAŞÜTÜ EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

AMCAOĞLU: “ELDE EDİLEN BAŞARI HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDE”

KARAOKÇU “İMKAN YARATILDIĞINDA GENÇLERİMİZİN NELER BAŞARABİLECEĞİNİN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ”

AKÇIL “BAYRAĞIMIZI KÜRSÜDE DALGALANDIRMAKTAN BÜYÜN ONUR DUYDUK”

Yamaç Paraşütü  Dünya Hedef Kupası Alanya  Etabını Birinci olarak bitirerek  büyük bir başarı elde eden KKTC Yamaç Paraşütü takımına Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu tarafından plaket takdimi yapıldı.

Umut Akçıl, Cemal Direkçi, Murat Mendeli ve Harun Karateke’den oluşan KKTC Yamaç Paraşütü Takımı, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun desteği ile Haziran ayında düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda ikincilik  elde ederken, Yamaç Paraşütü  Dünya Hedef Kupası Alanya  Etabı’nda ise 14 ülke arasında birincilik kürsüsüne çıkmıştı.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu toplantı salonunda düzenlenen plaket töreninde sporcular yanında Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Amcaoğlu, Komisyon Başkanı Hasan Karaokçu, Komisyon Uzman Klinik Psikoloğu Şahin Karasalih de hazır bulundu. 

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Amcaoğlu, törende yaptığı konuşmada, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun önleme çalışmaları çerçevesinde çocukları ve gençleri her türlü spor dalına yöneltmek adına bir çok çalışma yürüttüğünü söyledi.

Umut Akcıl’ın Başkanı olduğu Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği ile de çok güzel etkinlikler düzenlendiğine işaret eden Amcaoğlu, derneğin bünyesinde bulunan yamaç paraşütü ekibinin Avrupa ve Dünya Kupası yarışmalarında gösterdiği başarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi. 

Amcaoğlu, bağımlılıklarla mücadelede önleme çalışmalarında sporun çok büyük önemi olduğunu, bu çerçevede Yamaç Paraşütü Milli Takımı’na bundan sonraki süreçte de imkanlar çerçevesinde gereken desteğin verileceğini sözlerine ekledi. 

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, KKTC Yamaç Paraşütü Milli Takımı’nın Avrupa ve Dünya Kupası yarışmalarında elde ettiği üstün başarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Yamaç Paraşütü Milli Takım sporcularını kutlayan Karaokçu, gençlere olanaklar yaratıldığı zaman her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalabilecekleri gibi, büyük başarılara da imza atabileceklerine en büyük örneğin KKTC Yamaç Paraşütü Milli Takımı olduğunu vurguladı.

KKTC Yamaç Paraşütü Milli Takımı Kaptanı Doç. Dr. Umut Akçıl  ise, büyük özverilerle çalışmalarını sürdürdüklerini, bu tür şampiyonalara hazırlanıp başarı elde etmenin hiç de kolay olmadığını söyledi.

Bu anlamda 2018 yılından bu yana çok verimli işbirlikleri olan Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun anlamlı desteği ile yarışmalara katıldıklarını anlatan Akcıl, elde ettikleri başarıdan ve KKTC bayrağını birincilik kürsüsünde dalgalandırmaktan onur duyduklarını söyledi.

Akcıl, Türkiye Milli Takımı’na da seçildiklerini ve ilk üç sırada bulunduklarına da dikkati çekerek bundan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. 

Akcıl, Müsteşar Hüseyin Amcaoğlu ve Başkan Hasan Karaokçu’ya Yamaç Paraşütü  Dünya Hedef Kupası Alanya  Etabı’nın birer tişörtünü  takdim etti. 

Previous Article UMK’DAN LONDRA TÜRK TOPLUMU FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI OSMAN ERCEN’E PLAKET TAKDİMİ
Next Article “FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ” DEVAM EDİYOR
Print
662

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Kategoriler

Back To Top