UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

GENÇLERİMİZ PİSTLERDE KENDİNİ GÖSTERECEK

GENÇLERİMİZ PİSTLERDE KENDİNİ GÖSTERECEK

Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği (KKDSOD) ve Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) işbirliği ile yapılacak ‘Drag’ yarışında motosikletler ve arabalar ayni gün Ercan Havalimanı yanındaki Akıncılar yolu tünelinde yarışacak. Yarış öncesi yapılan toplantıda basına bilgiler verildi. Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak motosikletlerin mücadelesinin ardından saat 17.00’de otomobil sporcularının mücadeleleri başlayacak. Sportif faaliyetlere seyirci yasaklarının kalmasının ardından şenlik havasında geçmesi beklenen organizasyona 81 otomobil ve 17 motosiklet sporcusu kayıt yaptırdı.

Tufan: Pandeminin bitmediğini unutmayalım

KKDSOD Başkanı İsmet Tufan, 3binin üzerinde seyircinin beklendiği yarışın 2 bin kişilik tribün ve 6bin metre kare açık seyirci alanı hazırlandığını, seyirci alanında ücretsiz maske dağıtılacağını ve dezenfektan istasyonları kurulacağını belirtirken, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması çağırısı yaptı ve pandeminin bitmediğini unutmayalım dedi.

Necipoğlu: Böyle büyük bir organizasyona katkı koymaktan mutluyuz

Yarışın ana sponsoru Necipoğlu Ltd. direktörü Gökhan Necipoğlu, Böyle büyük bir organizasyona katkı koymaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Kaliteli ve düzgün organizasyonlara katkı koymaya her zaman hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Hasan Karaokçu 
 

Başbakanlik Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ise çocukların ve gençlerin enerjilerini doğru alanlarda harcamaları ve toplumsal farkındalık yaratma adına  adına 5 yıldır Drag yarışlarına destek verdiklerini söyledi.
“Yıllarda Değil Pistlerde Hız” sloganı ile destekledikler, yarışların bu yıl ilk kez Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği (KKDSOD) ve Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) ile işbirliğinde düzenlenecek olmasının çok önemli olduğunu kaydeden Karaokçu,  büyük bir özveri ,le çalışan iki kurum yöneticilerini kutlarken, tüm yarışmacılara da başarılar diledi. 

 

Previous Article KİCKBOKSCULARDAN ANLAMLI MÜCADELE
Next Article NEFES TERAPİ EŞLİĞİNDE SAHİL TEMİZLİĞİ İÇİN ALAGADİ’DE BULUŞUYORUZ
Print
307

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Kategoriler

Back To Top