UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

“ŞEHRE MEYDAN OKUYANLAR”

“ŞEHRE MEYDAN OKUYANLAR”

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Spor Dairesi, Gençlik Dairesi, Vakıflar İdaresi, Afrodizyak Organizasyon ve bazı sivil toplum örgütlerinin de katkı koyduğu etkinliğe, Başbakan Hüseyin Özgürgün, İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Başkan Yardımcısı İsmail Özcan, Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen, bazı milletvekilleri, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de katıldı.

Girne Kordonboyu, mendirek, tarihi liman ve Girne Kent merkezini kapsayan parkur boyunca, çeşitli engeller ve bariyerler oluşturuldu. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan koşuda, yarışmacılar, sadece, araç lastiklerinden oluşturulan bariyerlerle değil, dalgalarla da mücadele etti.

BAŞBAKAN ÖZGÜRGÜN

Başbakan Hüseyin Özgürgün etkinlikte yaptığı konuşmada, böyle anlamlı bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu’nun farkındalık yaratmak amacıyla, ülke genelinde düzenlediği etkinliklerin, artarak devam edeceğini ifade etti.

Uyuşturucunun bertaraf edilmesi, gençlerin, uyuşturucudan uzaklaştırılmasının en güzel yolunun, sportif ve sosyal aktivitelerden geçtiğini vurgulayan Başbakan Özgürgün, kendilerinin de bu amaçla yapılan etkinliklere katılarak, katkı koyarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Girne’de yer alan bu anlamlı etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Özgürgün, etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

BAKAN EVREN

İçişleri Bakanı Kutlu Evren de, ülkede, uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, birçok etkinlik düzenlendiğini anımsatarak, ülkede uyuşturucuyla mücadele konusunda bilincin artmasına katkı sağlayacak bu tür etkinliklerin, artarak devam etmesini diledi.

BAŞKAN KARAOKÇU

Ödül töreninde konuşan, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, etkinliğe katkıda bulunan Girne Belediyesi, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Vakıflar İdaresi, Spor Dairesi, Gençlik Dairesi ve Afrodizyak Organizasyon ile tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

NİDAİ GÜNGÖRDÜ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise konuşmasında, “Spora, sanata evet; uyuşturucuya hayır” diyerek, belediye olarak farkındalık yaratmaya yönelik etkinliklere katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleşti.  Yoğun katılımın olduğu  “Şehre Meydan Oku” koşusunda, erkekler kategorisinde İsmail Hadar, kadınlar kategorisinde Naile Soyel, erkek çocuk kategorisinde Aras Emirzade, kız çocuk kategorisinde Ecem Başaraner, takımlarda KKTC AKUT birinci olurken, en yaşlı yarışmacı Özben Kalfa ile en genç yarışmacı Aras Emirzade’ye kupa verildi.

“Şehre meydan oku” etkinliğine katılan yarışmacıların verdiği 5 TL katılım ücretlerinden oluşan gelir, uyuşturucu bağımlısı gençlerin eğitimleri için kullanılacak.

Previous Article "Şehre Meydan Oku"
Next Article “BAĞIMLILIKLARDA FARKINDALIK” EĞİTİMİ
Print
1182

«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Kategoriler

Back To Top