UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

Atatürk ilkokulu çocuklarına yönelik 1 Haziran  "Dünya Çocuk Günü Etkinliği" düzenlendi

Atatürk ilkokulu çocuklarına yönelik 1 Haziran "Dünya Çocuk Günü Etkinliği" düzenlendi

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun çocuklara yönelik geliştirdiği “Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz Projesi” devam ediyor.

Mutlu Çocuklar Bilim Parkında 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikte, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Mücadele Komisyonu Başkanı Teyfide Tecel Hatipoğlu, Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanı Halil Talaykurt, Atatürk İlkokulu Müdürü Hatice Kuluma, Yaşama Sporla Bağlan Derneği Başkanı Umut Madenoğlu, Dome ve İntergaz adına Günhan Ecesoy, İyileşme danışmanı Feyza Süral, Stajyer Hilal Yeşilsu, Dervişe Çankaya ve Hasan Erkanlılar hazır bulundu.

Atatürk ilkokulu müdürü Hatice Kuluma ve öğretmenleri ile Elli çocuğun katıldığı etkinlikte mikroskop ile bazı canlıları yakından incelediler, 3D Printer ile baskı yaptılar, kum havuzunda yeryüzü şekilleri incelediler ve mühendislik odasında çocuklar kendi araçlarını tasarlayıp test ettiler. Zet Karting Pistinde kurulan oyun alanında doya doya eğlenen çocuklara kahvaltılık ikramı da yapıldı.

 


TEYFİDE TECEL HATİPOĞLU

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Teyfide Tecel Hatipoğlu da yaptığı konuşmada, Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz Projesi kapsamında Lefkoşa Surlariçi’ndeki ailelere yönelik olarak yürüttükleri eğitim ve destek çalışmalarına ve “MANNE” projesine devam ettiklerini söyledi.

Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanı Halil Talaykurt, Yaşama Sporla Bağlan Derneği Başkanı Umut Madenoğlu, Dedezade Part Co adına Halit Dedezade, Dome ve İntergaz adına Günhan Ecesoy’a etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür eden Hatipoğlu, Çocuklarımıza Sevgi Aşılıyoruz Projesi’ne destek veren kurum, kuruluş ve kişilerle işbirliği halinde yeni çalışmaları da kısa sürede hayata geçireceklerini vurguladı.

“Çocuklarımızın 1 Haziran Dünya Çocuk Gününü kutlar, onlara sağlıklı bir yaşam yolunda ilerlemelerine olanak yaratabileceğimizin, bilinci ile hareket ediyoruz” diyen Hatipoğlu,  Komisyon olarak emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Previous Article “YAŞAM ÖĞRENDİKÇE GÜZEL KANTARA KAMPI”
Next Article “Pozitif Okullar: Erken Çocukluktan Ergenliğe İyi Oluş Çalıştayı” düzenlendi
Print
907

«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Kategoriler

Back To Top