UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

“YAŞAM ÖĞRENDİKÇE GÜZEL KANTARA KAMPI”

“YAŞAM ÖĞRENDİKÇE GÜZEL KANTARA KAMPI”

BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU’NUN “YAŞAM ÖĞRENDİKÇE GÜZEL” PROJESİ DEVAM EDİYOR

Komisyonun destek programında bulunan çocuklara arkadaşlık duygularını üst düzeye çıkararak daha kaliteli zaman geçirmelerine, başta kişisel gelişim ve spor olmak üzere her yönüyle gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla, 12-14 yaş gurubuna yönelik olarak planlanan Kantara Kampı, Başbakanlık, Gençlik Dairesi, Girne Belediyesi, Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Dome, İntergaz, Yaşama Sporla Bağlan Derneği ve gönüllü destek veren uzmanlarla işbirliğinde Kantara Gençlik Kampı düzenlendi.

Yaşama Sporla Bağlan Derneği ve projeye destek veren uzmanlarla işbirliğinde yürütülen, Yaşam Öğrendikçe Güzel programı kapsamında “Çocuklar İçin Kişisel Gelişim” “Tiyatro Sanatı ” ’’Kişisel Hijyen’’ “Spor Bilinci” ‘’ Doğa Sevgisi’’ ve benzeri bir çok etkinlik yaptı.

Lefkoşa çocuklarına, Yaşama Sporla Bağlan Derneği yöneticileri Umut MADENOĞLU, Stajyer ve kamp liderleri eşliğinde başlayan Yaşam Öğrendikçe Güzel Kampı 22 Mayıs Pazar günü tamamlandı.

TEYFİDE TECEL HATİPOĞLU
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Teyfide Tecel Hatipoğlu, önleme çalışmaları çerçevesinde, çocuklara yönelik olarak geliştirdiği “Yaşam Öğrendikçe Güzel” Projesi çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Yaşama Sporla Bağlan Derneği ile işbirliğinde düzenledikleri 3 günlük Yaşam Öğrendikçe Güzel Kampı’nda, çocukların sosyal ve psikolojik gelişimine katkı sağlayacak dolu dolu bir etkinlik program geçirdiklerini işaret eden Hatipoğlu, proje kapsamında destek verdikleri çocukların her geçen gün daha iyi bir noktaya gelmekte olduklarına işaret etti.

Hatipoğlu, proje kapsamı çerçevesinde Gençlik Dairesi, Girne Belediyesi, Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Dome ve İntergaz işbirliği halinde önleme çalışmaları devam edileceğini belirtti.

Hatipoğlu, Yaşam Öğrendikçe Güzel Kampı’nı yürüten Umut MADENOĞLU ile kampa gönüllü destek veren Klinik Psikolog Safiye TAÇOY, İyileşme Danışmanları Feyza SÜRAL, Tahir CASUN, Klinik Plates ve Fizyoterapist Jennet ACHYLOSA, Hemşire İrem Özdemir, Tiyatro Sanatçısı ve Masal Terapisti Suzan POLAT, ve gönüllü kamp liderleri : Rabia Nur UMUT, Sena ACAY, Hilal YEŞİLSU, Rukiye KESKİN, Sıla ŞAHİN, Cem Ali YILMAZ, Burcu ELLİDÖRT, Kürşat Murat ÖZTÜRK,  Dervişe ÇANKAYA, Zeynep Pervin ÖZCANER, Rojda AKAY’a teşekkürlerini sundu.

Previous Article Yamaçparaşütü Dünya Hedef Kupası (ParaglidingAccuracy World Cup) liginde zirveye yerleşti.
Next Article Atatürk ilkokulu çocuklarına yönelik 1 Haziran "Dünya Çocuk Günü Etkinliği" düzenlendi
Print
925

«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Kategoriler

Back To Top