UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

“FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ DEVAM EDİYOR

“FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ DEVAM EDİYOR

“FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ DEVAM EDİYOR 

DİPKARPAZLI GENÇLER BAĞIMLILIKLAR KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF)  ve Medi Foundation Bağımlılıklarla Mücadele Derneği işbirliğinde hayata geçirdiği “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi” kulüpleri ziyaret ederek bilgilendirmeye bulundurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda kulüp ziyaretlerinin bir yenisi ülkenin en batısında bulunan Dipkarpaz’da gerçekleştirildi. 
Bünyesinde birçok genç futbolcu barındıran Dipkarpaz Spor Kulübü Akademi ziyaret edilerek sigara, alkol ve bağımlılık yapan uyuşturucu maddeler başta olmak üzere, sanal bağımlılık ve kumar bağımlılığı konusunda altyapı oyuncularına bilgilendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokcu’ya, proje paydaşlarından Medi Fpundation Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı İsmet Medi Koldaş eşlik etti.

NAİME SİMLA SÜNMEZ
Dipkarpaz Spor Kulübü Akademisi Fizyoterapisti Naime Simla Sünmez, açılışta yaptığı konuşmada, bünyelerinde bulundurdukları çocuk ve gençleri “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi”nden  yararlandırmak istediklerini belirterek, başvurularının hemen ardından Dipkarpaz’a gelinmesinden dolayı  duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Naime Simla Sünmez, bağımlılıklarla mücadelenin çok önemli olduğunu, bu çerçevede verilecek eğitimşn çocukları güçlendirme adına çok katkı sağlayacağına olan inancını da dile getirdi. 

BİLGİ VE KİTAP DESTEĞİ VERİLDİ
Proje kapsamında “Bağımlılık Bilgilendirme El Kitabı” dağıtılan gençlerin sorularını da yanıtlayan Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokcu, komisyon bünyesinde oluşturulan ve 24 saat ücretsiz hizmet veren “ALO 1191 Bağımlılık Danışma ve Destek Hattı’ndan yararlanılabileceği bilgisini de paylaştı.
Ziyaretin sonunda Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu tarafından temin edilen futbol topları kulüp yetkililerine teslim edildi.

Previous Article BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU LEFKOŞA MERKEZ LİONS KULÜBÜ ÜYELERİNE SEMİNER VERDİ
Next Article BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU VE YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ, BAĞIMLILIKLA TOPYEKÛN MÜCADELE İÇİN ÜÇ YENİ PROJEYE BAŞLADIĞINI AÇIKLADI.
Print
676

«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Kategoriler

Back To Top