UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU
Search Search

BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU LEFKOŞA MERKEZ LİONS KULÜBÜ ÜYELERİNE SEMİNER VERDİ

BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU LEFKOŞA MERKEZ LİONS KULÜBÜ ÜYELERİNE SEMİNER VERDİ

BAŞBAKANLIK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KOMİSYONU LEFKOŞA MERKEZ LİONS KULÜBÜ ÜYELERİNE SEMİNER VERDİ

KARAOKÇU: “UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EN GÜÇLÜ DÖNEMDEYİZ”

GÜNEŞ: “UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE ÖNEM VERİYORUZ”

GÜRLER: “YAPILAN MÜCADELEYE HER KESİM DESTEK VERMELİ”

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nu önleme ve eğitim çalışmalarına devam ediyor. Yapılan davet üzerine dün akşam gerçekleştirilen seminerde Lefkoşa Merkez Lions Kulübü üyelerine Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun çalışmaları, hedefleri ve bağımlılıklar konusunda mevcut durum konusunda bilimsel verilere dayalı bilgiler verildi.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, genel anlamda komisyon çalışmaları hakkında bilgi verdiği seminerde, Komisyon Koordinatörü Psikolog Danışman ve Bağımlılık Danışmanı Teyfide Tecel Hatipoğlu ise ALO 1191Danışma ve Destek Hattı ile Komisyon bünyesinde oluşturulan Psikososyal Destek Merkezi’nde bağımlı bireyle ve ailelerine verilen hizmetler konusunda Lefkoşa Merkez Lions Kulübü üyelerini bilgilendirdi.

KİBRİYE GÜNEŞ 
Lefkoşa Merkez Lions Kulübü Dönem Başkanı Kibriye Güneş, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, kulüp olarak hayata geçirdikleri toplumsal duyarlılık amaçlı projeler hakkında bilgiler verdi.

Uyuşturucu ve bağımlılıklarla mücadeleye önem verdiklerini, bu nedenle Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu bünyesinde yapılan çalışmalar, hedeflenenler ve bundan sonraki süreçte işbirliği imkanlarının güçlendirilmesini değerlendirmek üzere semineri düzenlediklerini söyledi.

Başkan Kibriye Güneş, toplantının düzenlenmesine önderlik eden Geçen Dönem Başkanı, LİCF Başkanı ve Federasyon GST Koordünatörü Pervin Gürler’e de teşekkür etti.

PERVİN GÜRLER 
Geçen Dönem Başkanı, LİCF Başkanı ve Federasyon GST Koordinatörü Pervin Gürler de yaptığı konuşmada, Komisyon Başkanı Hasan Karaokçu ile Polis Örgütü’nde görev yaptığı dönemde verimli bir işbirliği içinde çalıştıklarını anımsattı.

Hasan Karaokçu Başkanlığındaki Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun önleme, eğitim ve farkındalık adına çok değerli çalışmalar yaptıklarına işaret eden Gürler, uyuşturucu ve bağımlılıklar konusunda verilen mücadeleye herkesin ve her kesimin destek vermesi inancında olduklarını söyledi. 

HASAN KARAOKÇU
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, toplantının düzenlenmesine öncülük eden Geçen Dönem Başkanı, LİCF Başkanı ve Federasyon GST Koordinatörü Pervin ve Lefkoşa Merkez Lions Kulübü Dönem Başkanı Kibriye Güneş’e teşekkür etti.

Lefkoşa Merkez Lions Kulübü’nün toplumsal farkındalık adına bir çok yararlı projeye imza attığını kaydederek bundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaokçu, iki kurum arasında işbirliğini geliştirerek bağımlılıklar konusunda ortak projeleri hayata geçirme konusunda gördükleri hassasiyetten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Karaokçu, gerek komisyonun yaptığı önleme çalışmaları gerekse Polis Genel Müdürlüğü’ner bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürülüğü’nün uyuşturucu tacirlerine karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla, uyuşturucu ile mücadelede en güçlü dönemde olunduğunu vurguladı. 


 

Previous Article “FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ” DEVAM EDİYOR
Next Article “FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ DEVAM EDİYOR
Print
633

«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Kategoriler

Back To Top